INFO@CASUALSPORT.NL

NCM

NCM E-bikes uit Duitsland biedt een prachtige range E-bikes geschikt voor stad, sportief of vakanties tegen aantrekkelijke prijzen. De Duitse degelijkheid straalt van de fietsen af, en het gebruik wordt als zeer positief ervaren. Echt een aanrader als u van zins bent om voor een E-bike te beslissen, maar kom vooral eerst een testrit maken in ons test centrum om uzelf te overtuigen. Graag even van te voren bellen vanwege het plannen in de agenda.


KED

KED staat internationaal bekend als fabrikant van fietshelmen van oerdegelijke Duitse kwaliteit.

Fietshelmen voor zowel jong als oud, professionele en recreative fietsers!


Slokker

De slokker skihelm met vizier staat bekend om de lekkere pasvorm en het polariserende en meekleurende vizier. Het vizier geeft een prachtig breed panoramabeeld op de piste. Door de polariserende lens zijn oneffenheden op de piste duidelijk zichtbaar. Optimaal te gebruiken met slecht weer en bij zonnig weer kleurt het tot wel 30% mee. Zo ben je klaar voor elk weertype! Het oranje vizier heeft categorie 2 en is 100% UV werend.


Voor brildragers is deze ski helm ideaal, want je kunt je bril gewoon ophouden. De bril zal niet beslaan, door voldoende ventilatie achter het vizier. De ski helm heeft regelbare ventilatie en zachte voering. De oorpads kun je bij warm weer afnemen. de maat kun je verstellen met een draaiknop voor een heerlijke pasvorm.


BoMax

ELECTRICS & helmen

BOMAX ELECTRICS.pdf


E-ondemand

E-ondemand is een verhuurorganisatie voor E-bikes!


Think Pink

Think Pink


Pretty Rugged Gear

De warme deken die er tevens ook erg stoer en luxe uit ziet!

Ga je erop uit voor een lekker boottochtje? Of een andere ontspannende activiteit in de buitenluct? De dagen worden al wat korter en kouder? Vergeet dan niet deze stoere deken van Pretty Rugged Gear mee te nemen!