INFO@CASUALSPORT.NL

Slokker

De slokker skihelm met vizier staat bekend om de lekkere pasvorm en het polariserende en meekleurende vizier. Het vizier geeft een prachtig breed panoramabeeld op de piste. Door de polariserende lens zijn oneffenheden op de piste duidelijk zichtbaar. Optimaal te gebruiken met slecht weer en bij zonnig weer kleurt het tot wel 30% mee. Zo ben je klaar voor elk weertype! Het oranje vizier heeft categorie 2 en is 100% UV werend.


Voor brildragers is deze ski helm ideaal, want je kunt je bril gewoon ophouden. De bril zal niet beslaan, door voldoende ventilatie achter het vizier. De ski helm heeft regelbare ventilatie en zachte voering. De oorpads kun je bij warm weer afnemen. de maat kun je verstellen met een draaiknop voor een heerlijke pasvorm.

KED

KED staat internationaal bekend als fabrikant van fietshelmen van oerdegelijke Duitse kwaliteit.

Fietshelmen voor zowel jong als oud, professionele en recreative fietsers!

Outdoor Survival Canada

In de koude maanden van het jaar wilt u van de natuur en het weer kunnen genieten, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over warme kleding. Geldt dit ook voor u? Kies dan voor OSC Outdoor Survival Canada. Dit Canadese merk met een productie die van start tot finish in Toronto plaatsvindt, maakt jassen voor heren en dames die beschermen tegen de meest extreme temperaturen. Uniek is dat elke jas met de hand in elkaar wordt gezet en getest onder de meest extreme poolcondities. Zo bent u er zeker van dat u een jas ontvangt die de kou doorstaat.

Pretty Rugged Gear

De warme deken die er tevens ook erg stoer en luxe uit ziet!

Ga je erop uit voor een lekker boottochtje? Of een andere ontspannende activiteit in de buitenluct? De dagen worden al wat korter en kouder? Vergeet dan niet deze stoere deken van Pretty Rugged Gear mee te nemen!